top of page

GEZONDHEID EN FITNESS

Volgens Sciensano is bijna een vijfde (15.9% in 2018) van de volwassenen in België zwaarlijvig – en bijna de helft (49.3% in 2018) heeft overgewicht. Veel van die mensen willen afvallen, fit worden, gezond worden - maar ze weten niet hoe, of ze kunnen het niet volhouden. Waarom? Omdat gezondheid en fitheid verwarrend kunnen zijn, er zijn zoveel keuzes en systemen – en hoe weet je dat wat je doet goed voor je is? De waarheid is dat door je conditie te verbeteren, je jouw kansen vergroot om op een duurzame manier van minder gezond naar welzijn te gaan. Dit betekent verbeteringen in de manier waarop je eruitziet en voelt, gezondheidsmarkers, ondersteuning van het immuunsysteem, geestelijke gezondheid en meer. Bij CrossFit Aalst willen we dat je zowel fit als gezond bent en onze programma's en coaches helpen je gestaag in die richting te bewegen. Lees verder om erachter te komen hoe.

Persoonlijk, ook in groep

Functionele fitness is de afgelopen tien jaar steeds populairder geworden... maar er is één fatale fout bij de meeste groepsfitnessprogramma's: iedereen doet dezelfde training! In onze box gebruiken we een revolutionair systeem genaamd Level Method. Het stelt ons in staat om elke training individueel voor je aan te passen, zodat je altijd precies de training doet die geschikt is voor jou. Dit is wat er ontbreekt in de chaos van reguliere functionele fitness. Bij ons beoordelen we je conditie zodat we een goed startpunt kunnen krijgen. Daarna zorgen we ervoor dat we jouw specifieke zwakke punten aanpakken en je op een leuke, veilige en effectieve manier naar je doelen leiden.

geen intimidatiefactor

We snappen het, het kan intimiderend zijn om samen met anderen te trainen die fitter zijn dan jij. Het kan voelen alsof je "in vorm moet komen" voordat je naar ons toe komt. Maar je kunt er zeker van zijn dat we voor elk niveau een training klaar hebben staan. Ook als je een absolute beginner bent, totaal uit vorm, hebben we een workout voor je. Ben je ontzettend fit, dan hebben we een workout voor je, want onze groepslessen zijn altijd afgestemd op jouw niveau. In dezelfde klas werken beginners en gevorderden zij aan zij en doen ze een training die bij hen past. Combineer dit met een gemeenschap van mensen die willen dat iedereen beter, sterker en gezonder wordt, en je krijgt een levensveranderende combinatie.

bottom of page